Dit kookboek is een baas: Sopranos family cookbook

by chjanoy

Ik word niet heel snel blij van kookboeken maar dit kookboek is echt een baas. Afgelopen kerst kreeg ik dit boek cadeau en ik was als een kind zo blij. Het ‘Sopranos Family Cookbook’ is het kookboek horend bij een van mijn favoriete series. Elke keer als ik in de serie Carmella’s ziti (in Italie bekend als ‘pasta al forno’) of het woord manicotti (cq cannelonni) hoorde kreeg ik echt F#€K!N honger. Laat staan de restaurantscene’s bij Artie Bucco. Voor degene die van Italo-Amerikaans eten houdt: eat your heart out met tientallen recepten uit de serie waaronder speciale recepten voor het zondags diner met the family. Dit boek is amper twee tientjes en een must-have voor de Sopranos fan. Badabing!

Sopranos Family Cookbook
ISBN13: 9780446530576
hier te koop


sopranoscookbook1

sopranoscookbook2

sopranoscookbook3