Kroketten maken met fighting champion Bas Rutten

by chjanoy

basrutten

Ik houd van vechtsporten zoals velen weten. Bas Rutten is een Nederlandse vechtkampioen die al jaren in Amerika woont en de meest prestigieuze titels heeft gewonnen waaronder die van UFC heavyweight champion. Daarnaast is hij bekend van zijn zelfverdedigingsfilmpjes op youtube en is hij door zijn aangename charisma een graag geziene gast in vele Amerikaanse TV-shows. Ook heeft hij een hoofdrol in de nieuwe film ‘Here Comes The Boom‘ (over een leraar die geld voor de school in gaat zamelen door MMA partijen te vechten). Eind 2010 zocht Rob Kamphues hem op in Amerika waar ze samen kroketten gingen maken, iets wat een Nederlander in het buitenland natuurlijk enorm mist. Wellicht ook een mooi inspiratiebron om zelf eens kroketten te gaan maken.